De aangeboden zorg wordt hieronder kort beschreven:

Persoonlijke verzorging: Douchen, in en uit bed stappen, het innemen van medicatie zijn (dagelijkse) activiteiten die door omstandigheden moeilijker kunnen gaan. Een beetje hulp kan al veel schelen. Ons zorgpersoneel helpt u graag om deze activiteiten nog zolang mogelijk te ondernemen.

Verpleging: Onder verpleging verstaan we medische handelingen zoals: injecties geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld insuline spuiten. Ook wondzorg en sonde of katheter verwisselen valt onder verpleging. Ook verpleegkundige zorg in de laatste levensfase (palliatieve zorg) valt onder verpleging. Met ons zorgpersoneel zorgen wij ervoor dat u de juiste verpleging ontvangt.

Huishoudelijke hulp: Dit soort hulp is noodzakelijk om een prettige woonsfeer te creëren en behouden. Ons zorgpersoneel helpt en ondersteunt u met taken zoals schoonmaken, afwassen, opruimen, bedden opmaken, planten en dieren verzorgen. Als u niet de deur uit kan, is boodschappen ook een taak die overgedragen kan worden. Dit soort taken worden besproken met u en afgestemd op uw wensen. Zo zult u altijd weer uitkijken naar een fijn bezoek van ons zorgpersoneel.

Begeleiding: Denk bij dit soort zorg aan ondersteuning bij het zelfstandig wonen, maar ook ondersteuning op het gebied van praktische vaardigheden en sociale redzaamheid.

Het uiteindelijke doel van onze aangeboden zorg is het bieden van persoonlijke aandacht en het gevoel dat u er toe doet. Het gaat bij ons om uw leven. Hierbij houden wij graag rekening met uw welbevinden, behoeften en wensen. Wij doen er alles aan om u een prettige ervaring te geven. Wij bieden u zorg met een glimlach.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer. Vraag hier onze informatie aan. Of bel ons op nummer 020 786 04 89 / 06 40 55 68 80 of mail naar: info@wonderzorg.nl

Op zoek naar goede zorg?

Wilt u graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Wonder Zorggroep neem dan contact met ons op.

Laatste nieuwsberichten