Branchevereniging SPOT

Wonder Zorggroep is sinds 2021 aangesloten bij de Branchevereniging SPOT. Deze vereniging behartigd de belangen van kleine en kleinschalige thuis- en woonzorgorganisaties. Bij de vereniging zijn een groot aantal zorgaanbieder aangesloten. De leden van SPOT bieden voornamelijk zorg in de vorm van huishoudelijke hulp en individuele begeleiding, verzorging, verpleeghuiszorg en (wijk)verpleging. Soms bieden leden ook dagbesteding en palliatieve zorg.

Naast het behartigen van de gezamenlijke belangen van haar leden ontwikkelt SPOT producten en diensten die aansluiten op actualiteiten in de zorg en die een bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van de leden. Denk hierbij aan model-documenten zoals een model-kwaliteitshandboek, een gedegen klachtenregeling met aansluiting op een erkende geschilleninstantie, een eigen e-learningplatform en een ruim aanbod aan trainingen en informatiebijeenkomsten.

SPOT werkt samen met juristen, fiscalisten en andere deskundigen om leden te informeren en te ondersteunen. Zo heeft SPOT een CAO Helpdesk, waar leden vragen kunnen stellen over arbeidsovereenkomsten en een Helpdesk Zorgcontracteren, voor vragen over de inkoop van zorg door zorgverzekeraars.

De branchevereniging en haar leden zien hun werk als betrokken en bevlogen ondernemen in een bedrijfstak waarin het maatschappelijk belang toeneemt en (levens)kwaliteit steeds belangrijker wordt.

Scroll naar boven